Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων», μίλησε για την μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους για τη νέα χρονιά.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ηρόδοτο. Έχω έρθει σε ένα ιστορικό και υγιείς σωματείο που έχει όρεξη για πολύ δουλειά. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».
Παράλληλα ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον αγώνα της Τετάρτης που κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς αναφέροντας: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ζαρό, αρκεί να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics