Breaking News
03 Οκτωβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των δύο ομάδων του Βόλου, κατά της συμμετοχής του ΝΠΣ στη Γ' Εθνική.


Με συνθήματα κατά του Αχιλλέα Μπέου, περισσότεροι από 500 φίλοι του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στη θεσσαλική πόλη, για τη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στη Γ' Εθνική και όχι στη Β' ΕΠΣΘ.

Χαρακτηριστικά, ακούστηκαν συνθήματα όπως: «Βόλος και Νίκη έχουν ιστορία, διαλύστε το λαμόγιο απ την Πιερία» και «Μπέο γερά, στο Ναύπλιο ξανά».

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι πρόεδροι των δυο ομάδων Στέργιος Φάτσης και Παναγιώτης Μποτσιβάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Πατσιαντάς, Φ. Κοκκινάκη, Κ. Γαργάλας, Θ. Διαμαντένιας και Φ. Λαμπρινίδης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μπ. Τσαμπάζης, Γ. Γκουντέλιας και Μπ. Ζάχος, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καστρινάκης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και άλλοι πολλοί.
liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics