Breaking News
04 Οκτωβρίου 2017

όλα τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ και κυρίως όλα τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων που θα την φέρουν ανάμεσα στις προνομιούχες δεύτερες των ομίλων και θα την βάλουν στην κλήρωση των μπαράζ.


Μπορεί η Εθνική να μην κέρδισε ούτε ένα από τα 4 παιχνίδια κόντρα στους συνδιεκδικητές της πρόκρισης (Βέλγιο – Βοσνία), ωστόσο ακόμα διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και μάλιστα βάσιμες πάμε να δούμε ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπουμε στην κλήρωση των μπαράζ του Μουντιάλ.
Προϋπόθεση 1η
Να νικήσει η Ελλάδα την Κύπρο το Σάββατο εκτός έδρας και έπειτα να κερδίσουμε το σχεδόν… σίγουρο εντός έδρας ματς με το αδύναμο Γιβραλτάρ. Πιθανότητα 70%
Προϋπόθεση 2η
Να μην κερδίσει η Βοσνία (χωρίς μάλιστα τον Πιάνιτς) τους αδιάφορους μεν Βέλγους. Αν αυτό δεν συμβεί βολευόμαστε αν έστω την τελευταία αγωνιστική οι Βόσνιοι δεν κερδίσουν μέσα στην Εσθονία. Πιθανότητα 50%
Προϋπόθεση 3η
Να μην είμαστε οι χειρότερη βαθμολογικά 2η ομάδα των ομίλων ώστε να μην αποκλειστούμε απευθείας .
Πως μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Πάμε να δουμε ποιους ομίλους μπορούμε να βάλουμε από κάτω μας (υπενθύμιση ότι δεν μετράνε οι βαθμοί σε αυτή την κατάταξη με τους τελευταίους κάθε ομίλου).
ΔΕΝ προλαβαίνουμε να προσπεράσουμε πλέον 2ο (Πορτογαλία-Ελβετία) και 7ο όμιλο (Ισπανία-Ιταλία).
3ος όμιλος: Τον αφήνουμε πίσω ΜΟΝΟ αν η Βόρεια Ιρλανδία χάσει και τα δύο παιχνίδια που της απομένουν με Γερμανία (εντός) και Νορβηγία (εκτός) και μάλιστα αν εμείς επικρατήσουμε με ένα γκολ διαφορά στην Κύπρο, οι Βορειοϊρλανδοί να ηττηθούν με συνολικά +4 γκολ. Πχ 3-1 απο τη Γερμανία και 2-0 στη Νορβηγία. Όχι και τόσο πιθανό!
4ος όμιλος: Τον αφήνουμε από κάτω μας αν η Ουαλία δεν κερδίσει έστω ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της. Το 1ο στη Γεωργία και το 2ο μέσα με την Ιρλανδία. Αρκεί λοιπόν να κάνει ένα στραβοπάτημα. Σε αυτό το σενάριο πρέπει μόνο να προσέξουμε το ενδεχόμενο η Ιρλανδία την τελευταία αγωνιστική να φύγει με το «διπλό» από την έδρα των Ουαλών και να μας περάσει στις διαφορές των γκολ – αυτή τη στιγμή πάντως είμαστε +2 από τους Ιρλανδούς στα γκολ.
5ος όμιλος: Συγκεκριμένα τα πράγματα:
Μαυροβούνιο – Δανία Χ
Δανία – Ρουμανία Χ ή 2
Πολωνία – Μαυροβούνιο 1 ή Χ
Αν έρθουν και τα τρία παραπάνω αποτελέσματα ο όμιλος μένει κάτω από αυτόν της Ελλάδας!
6ος όμιλος: Εδώ θέλουμε καμία εκ των Σλοβακίας, Σλοβενίας ή Σκωτίας να μην κάνει το 2 στα 2 στα τελευταία τους ματς. Μάλιστα, για τους Σλοβάκους θέλουμε να κάνουν έστω μία ήττα γιατί αλλιώς στις ισοβαθμίες των γκολ πιθανότατα να μας περάσουν. Δύσκολος όμιλος για να παραβγούμε αλλά όλα είναι ανοιχτά.
9ος όμιλος: Σχεδόν απίθανο να μην φτάσει 2η ομάδα σε αυτό τον όμιλο τους 19 βαθμούς καθώς ήδη έχουν Κροατία – Ισλανδία 16 και Ουκρανία-Τουρκία 14. Για να διατηρήσουμε ελπίδες για αυτό τον όμιλο θα πρέπει η Τουρκία να κερδίσει την Ισλανδία και η Ουκρανία να μην κερδίσει τους Κροάτες στην 9η αγωνιστική και… βλέπουμε!
1ος όμιλος: Μακράν ο πιο μπλεγμένος όλων! Κι αυτό διότι 4 ομάδες ακόμα διεκδικούν την πρόκριση (Γαλλία, Σουηδία, Βουλγαρία, Ολλανδία) ενώ ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί η πρωτιά και κυρίως το ποια ομάδα θα είναι τελευταία (Λουξεμβούργο ή Λευκορωσία). Το ποιος θα είναι τελευταίος επηρεάζει άμεσα τους βαθμούς των καλύτερων δεύτερων ωστόσο όπως και να ΄χει είναι μάλλον απίθανο από αυτόν τον όμιλο να περάσουμε την 2η ομάδα. Περισσότερα για αυτόν τον όμιλο θα πούμε μετά την 9η αγωνιστική. Ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα η Σουηδία θα είναι στη 2η θέση και θα είναι πάνω από εμάς…
Πιθανότητα να βρεθεί έστω και ένας όμιλος πιο χαμηλά από την Ελλάδα 60%
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics