Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017
https://www.facebook.com/EnglandTeam/videos/10154705530492447/

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ετοίμασε ένα βίντεο με όλη την πορεία των «τριών λιονταριών» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Η FA προετοιμάζει τους οπαδούς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για ένα γιορτινό βράδυ Πέμπτης, αφού με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σλοβενία στο «Γουέμπλεϊ», η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ετοίμασε ένα βίντεο με όλη την πορεία των «τριών λιονταριών» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια πορεία που ξεκίνησε με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο και ολοκληρώνεται με τον Σάουθγκεϊτ, έπειτα από την απομάκρυνση του Big Sam για το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις συμβουλές σε μάνατζερ παικτών και γραφεία εκπροσώπησης αθλητών που ήθελαν να εμπλακούν σε θέματα μεταγραφών παραβιάζοντας κανονισμούς.

Νίκη και... έφυγαν για Ρωσία οι Άγγλοι!

Δείτε το βίντεο:
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics