Breaking News
06 Οκτωβρίου 2017

Η Γερμανία νίκησε 3-1 τη Βόρεια Ιρλανδία εκτός έδρας και «σφράγισε» την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ

. Στη δεύτερη θέση του γκρουπ οριστικά οι νησιώτες, θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στην τελική φάση μέσω μπαράζ.

Με σκόρερ τους Ρούντι (2') και Βάγκνερ (21') τα «πάντσερ» πήραν νωρίς-νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι τέλος. Ο Κίμιχ στο 86' ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαγκίνις στο 90'.


Στο άλλο, αδιάφορο βαθμολογικά ματς του ομίλου, η Νορβηγία διέλυσε με 8-0 το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας. Χατ τρικ πέτυχε ο Ελιουνούσι (39', 48', 68'), οι άλλοι σκόρερ των Σκανδιναβών ήταν οι Χένρικσεν (8'), Κινγκ (14' πεν., 17'), Σέλνες (58') και Λίνες (86').
novasport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics