Breaking News
08 Οκτωβρίου 2017


Τρία είναι τα σενάρια που υπάρχουν για να περάσει η Εθνική στα μπαράζ πρόκρισης των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.


Με την προϋπόθεση ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα νικήσει το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Τρίτη (10/10), τότε θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Αφού αφαιρεθούν οι 6 από τα ματς με την ουραγό ομάδα του 8ου γκρουπ (Γιβραλτάρ) θα φτάσει στους 13 στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων. Αυτό που θα περιμένει μετά η «γαλανόλευκη» από τα ματς των άλλων ομίλων είναι:
1. Να μη νικήσει η Σκωτία μέσα στην Σλοβενία. Οι Σκοτσέζοι παίζουν την πρόκριση, αλλά και οι Σλοβένοι έχουν κίνητρο μιας και έχουν ελπίδες, σε περίπτωση που δεν νικήσει η Σλοβακία τη Μάλτα.
2. Να μην υπάρξει νικητής στο ματς, Ουαλία-Ιρλανδία. Αν δε γίνει αυτό, η Ελλάδα θέλει νίκη των φιλοξενούμενων. Σε μια τέτοια περίπτωση κι εφόσον δεν ευοδωθεί κάποιο από τα άλλα σενάρια η θέση των μπαράζ θα παιχτεί στη διαφορά τερμάτων.
3. Να μην υπάρξει νικητής στο ντέρμπι Ουκρανία-Κροατία. Και οι δύο ομάδες με ισόπαλο αποτέλεσμα θα μείνουν εκτός Μουντιάλ, οπότε θεωρητικά αυτό είναι το λιγότερο δυνατό σενάριο (ισοπαλία). Η Κροατία γιατί θα γίνει εκείνη η χειρότερη δεύτερη των ομίλων, η Ουκρανία διότι θα μείνει τρίτη στον όμιλό της.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics