Breaking News
09 Οκτωβρίου 2017

Θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζομένους στην ΠΑΕ

 

Οι πιστωτές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πιέζουν για τα χρήματά τους, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να διακόψει τη χρηματοδότηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, η ΠΑΕ χρωστάει ακόμα και σε εταιρεία μαναβικής που προμηθεύει το προπονητικό κέντρο “Γ. Καλαφάτης”.

Το χρέος είναι στα 6.000 ευρώ ενώ υπάρχουν μεγάλες οφειλές και σε ξενοδοχεία της επαρχίας.

Όσον αφορά τους απλήρωτους, εδώ και πέντε μήνες, υπαλλήλους της ΠΑΕ, το μεσημέρι της Παρασκευής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου και τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο. Ο Τουμαζάτος ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως ο Αλαφούζος θα πληρώσει τα οφειλόμενα προς το προσωπικό έως τις 30 Σεπτεμβρίου, σε σύντομο, σχετικά, χρονικό διάστημα.

Επίσης, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και έτσι όσοι εργαζόμενοι θέλουν να αποχωρήσουν μπορεί να γίνει διακανονισμός για τις αποζημιώσεις τους.

Τέλος, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αποφασίσει πως από εδώ και πέρα όσα χρήματα θα εισρέουν στο ταμείο η σειρά των πληρωμών θα έχεις ως προτεραιότητά τους ασφαλιστικούς φορείς, μετά το προσωπικό και στο τέλος το αγωνιστικό τμήμα.

aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics