Breaking News
09 Οκτωβρίου 2017

Τη μεγαλύτερη στιγμή της νεότερης ιστορίας του ζει το αιγυπτιακό ποδόσφαιρο!

 

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 95′, οι «φαραώ» πέτυχαν το πολυπόθητο «τρίποντο» απέναντι στον Κονγκό (2-1) και μέσα σε πανζουρλισμό στο »Borg El Arab» της Αλεξάνδρειας, πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, για πρώτη φορά από το 1990!

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, μάλιστα, ήταν αυτός που είχε ανοίξει και το σκορ, στην αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο των αφρικανικών προκριματικών του Μουντιάλ, στο 63′, με τους (αδιάφορους βαθμολογικά) φιλοξενούμενους, όμως, να ξεραίνουν στο 87′ την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τον Μπούκα-Μούτου!

Για να φτάσουμε, στο 93′, στη λύτρωση, με 86.000 οπαδούς και άπαντες στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου να πανηγυρίζουν έξαλλα, ΠΡΙΝ ο Σαλάχ στείλει, τελικά, την μπάλα στα δίχτυα, για να γίνει ακόμη μεγαλύτερος χαμός!

Η Αίγυπτος, λοιπόν, επιστρέφει σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 28 χρόνια, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη, συνολικά, παρουσία των «φαραώ» στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, ενώ και η παρθενική ήταν στην Ιταλία, το 1934.
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics