Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

O δρόμος για το Μουντιάλ περνά από την Εθνική μας

 

Σημαντική ημέρα η σημερινή (Τρίτη 17 Οκτωβρίου) για την Εθνική Ελλάδος στη μάχη που δίνει για να πάρει το εισιτήριο για την τελιή φάση του Μουντιάλ.

Οι Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της Εθνικής μας στην κλήρωση των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, η οποία θα διενεργηθεί την Τρίτη (15:00 Ελλάδας) στα γραφεία της FIFA στην Ζυρίχη. Η κλήρωση με δεδομένα πολύ μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί ως εξής: ένα μπαλάκι θα κληρώνεται από την κληρωτίδα 1 (Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία) και άλλο ένα από την κληρωτίδα 2 (Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία, ΕΪΡΕ και Ελλάδα). Στην συνέχεια, ανά ζευγάρι, θα τοποθετούνται σε μία κεντρική κληρωτίδα και όποια ομάδα αναδεικνύεται πρώτη στην σειρά αυτή θα είναι η γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα. Οι αγώνες των ζευγαριών που θα προκύψουν από τη διαδικασία θα διεξαχθούν το διάστημα 9-14 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα οι πρώτοι 9-11/11 κι οι ρεβάνς 12-14/11.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics