Breaking News
18 Οκτωβρίου 2017

Την καθυστέρηση του πρωταθλήματος σχολίασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.


Ο Πρόεδρος της Football League μίλησε στον «Metropolis 95.5», τονίζοντας πως η νομιμότητα είναι πάνω από όλα.

Ακόμη, σημείωσε πως θα δώσει το παρών στην ΕΕΑ την Πέμπτη (19/10), όπου και θα εξεταστούν οι φάκελοι των ομάδων.

Αναλυτικά:

«Όταν είχαμε πει ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, είχαμε πάρει απόφαση και είπαμε ότι αν δεν οριστεί η ΕΕΑ, οι αγώνες θα γίνουν με ευθύνη των προέδρων. Ευτυχώς, ο κ. Βασιλειάδης, που είναι ο μόνος άνθρωπος που μας βοηθάει, ανταποκρίθηκε άμεσα και όρισε την ΕΕΑ, η οποία την Πέμπτη θα συνεδριάσει για να εξετάσει τους φακέλους.

Στη βάση της νομιμότητας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Λέγαμε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΕΕΑ θα ξεκινούσαμε, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ενημερώνουμε τους ανθρώπους των ομάδων να είναι φροντίσουν να είναι εντάξει και ευελπιστώ πως για ορισμένες ομάδες που πιθανόν να τους λείπουν κάποια χαρτιά να δοθεί μια παράταση ως τη Δευτέρα, προκειμένου να συμπληρωθούν και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Να μην έχουμε φαινόμενα άλλων χρόνων. Από τη στιγμή που υπάρχει ΕΕΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε. Δεν θεωρώ πως θα υπάρξουν ομάδες με σοβαρά προβλήματα. Από τη γενική εικόνα που έχω, μιλώντας με όλους τους προέδρους, όλοι μου λένε πως είναι εντάξει.

Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε, μας πιέζει και ο χρόνος. Είμαστε προ των πυλών για συμφωνίες και όλο πάμε πίσω».

Για το πότε θα υπάρχειετυμηγορία από την ΕΕΑ: «Την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ, θα έχουμε μια γενική εικόνα. Θα πάω ο ίδιος από εκεί και θα επιδιώξω να γνωρίσω τον πρόεδρο. Θέλω να τους εκφράσω και κάποιους προβληματισμούς».
liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics