Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ άστραψε και βρόντηκε για τον προπονητή του Πλατανιά.

 

Δεν άργησε η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Παράσχο συμβουλεύοντάς τον να κάνει οικονομία 100.000 ευρώ για τα έξοδα της δικαστικής τους διαμάχης! Όλα ξεκίνησαν μετά την αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League. Η θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε κατά του τεχνικού των «ερυθρολεύκων». Ακολούθησε δήλωση του Γιώργου Παράσχου κατά του Αλέξη Κούγια και στη συνέχεια η απάντηση του ιδιοκτήτη των «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Δεν έχω αντιληφθεί γιατί ο (ακόμη και σήμερα) προπονητής του Πλατανιά μου έκανε αυτήν την προσωπική επίθεση, ενώ η ανακοίνωση εναντίον του μετά τις ακραίες συκοφαντικές δηλώσεις του για την ομάδα μας δεν έγινε από εμένα, αλλά από την ΠΑΕ.

Τις προσωπικές μου δηλώσεις τις υπογράφω ο ίδιος και δεν φοβήθηκα ποτέ να το κάνω. Πέρυσι τον είχα αποκαλέσει ταβερνιάρη και το έκανα ο ίδιος.

Για το ένα σκέλος της δηλώσεως του περί περιπλανόμενου παράγοντος, δυστυχώς για αυτόν τις ιστορικές ομάδες τις οποίες αγόρασα κατεστραμμένες και στα τάρταρα, με παρακάλεσαν να τις αγοράσω και τις έκανα όλες μεγάλες, εξοφλημένες, με προπονητικά κέντρα και τουλάχιστον δύο κατηγορίες παραπάνω από εκεί που τις πήρα.

Για τη δεύτερη φράση του που αφορά ψυχιατρικές προσεγγίσεις τον συμβουλεύω να κάνει οικονομία περίπου 100.000€ για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις.

Άλλωστε κάνοντας μια τόσο μεγάλη καριέρα στη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, είμαι βέβαιος ότι θα έχει αποταμιεύσει πολλά χρήματα και αυτό το ποσό θα είναι για αυτόν ανώδυνο.

Μαζί με τους οπαδούς μας τον περιμένουμε στη Λάρισα στον αγώνα του δεύτερου γύρου, εφόσον είναι ακόμα προπονητής του Πλατανιά για να απολαύσει τη γνωστή σε όλους φιλοξενία μας.

Στη Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics