Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Πόρτο και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, παρόλα αυτά τον Γενάρη είναι πιθανό να αποχωρήσει! Και ο λόγος δεν είναι... αγωνιστικός.

 


Το 2015 ο Κασίγιας άφησε την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, αφού, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος τον... έφαγε ο πρόεδρος της "βασίλισσας" Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο έμπειρος πορτιέρε δεν πήγε πολύ μακριά. Παρέμεινε στην Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα την Πόρτο. Ενάμισι χρόνο αργότερα, ωστόσο, είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον αέρα!

Αυτό γιατί σύμφωνα με τους Ισπανούς, η διοίκηση της Πόρτο του ζήτησε να αποχωρήσει τον Γενάρη. Ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά έχει να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και γι' αυτό πρέπει να ρίξει άμεσα στο μπάτζετ.

Το συμβόλαιο του Κασίγιας είναι 5.000.000€, οπότε το ποσό κρίνεται αρκετά μεγάλο για την κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος. Περασμένα μεγαλεία με λίγα λόγια.
kerkida.net

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics