Breaking News
26 Οκτωβρίου 2017

Μεταξύ των κοινών θνητών, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν, θεωρώντας την απλά ως μέσο, για να κερδίζουν χρήματα και να επιβιώνουν.

Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού κορυφαίοι άσοι υποστηρίζουν ότι δεν τους αρέσει το επάγγελμά τους.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, Ιταλός διεθνής, με καριέρα σε Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και τώρα στη Νις, ξεκαθάρισε, ότι είναι μία απλή δουλειά που δεν διασκεδάζει: «Δεν πανηγυρίζω τα γκολ μου επειδή είναι η δουλειά μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο διάσημος Αργεντινός, Γκαμπριέλ Ομάρ Μπατιστούτα, κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, που του πήρε το ρεκόρ ο Λιονέλ Μέσι, σε μία συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα είχε πει: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι μόνο η δουλειά μου».

Ο Μεξικάνος Κάρλος Βέλα, με σημαντική καριέρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, φαίνεται περισσότερο φίλος του κινηματογράφου, παρά της μπάλας: «Μεταξύ μιας καλής ταινίας και ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, προτιμώ την ταινία»...

Το μεγάλο πάθος του Ιταλού επιθετικού, Κριστιάν Βιέρι, δεν ήταν το ποδόσφαιρο: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν πολύ καλός στο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε το κρίκετ και όταν άρχισα να έχω καλά αποτελέσματα με την ομάδα μου, ονειρευόμουν να γίνω ο επόμενος Αλάν Μπορμπέρ», ξεκαθάρισε, θυμίζοντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κρίκετ στην Ιστορία. O Βιέρι, στην διάρκεια της καριέρα του, αγωνίστηκε σε 14 διαφορετικές ομάδες, ανάμεσά τους, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ιντερ, Μίλαν, Μονακό, κάνοντας μεταγραφές πολλών εκατομμύριων.

Ο Αργεντινός Αντρές Σιλβέρα, πρώην ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, της Ουρακάν, της Τίγκρες και της Ιντενεντιέντε Αβελανέδα, δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζω ως μία δουλειά. Γι αυτό, επειδή δεν ήθελα να είμαι ένας αλήτης, τρέχω. Ετσι κάνω καλό σε εμένα και στην ομάδα, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα».

Ο Αγγλος πρώην αμυντικός, των Λιντς, Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ, Ντέιβιντ Μπάτι, στα χρόνια του ΄90, ήταν σημαντικός για την εθνική ομάδα της χώρας του. Όταν αποσύρθηκε τόλμησε να πει: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό. Εγώ δεν έχω δει κανέναν αγώνα, μετά την αποχώρησή μου. Ποτέ δεν κατάλαβα, ποιος πληρώνει για δει ένα παιχνίδι».
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics