Breaking News
01 Νοεμβρίου 2017

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου «FIFA» προετοιμάζει την επέκταση του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων σε 24 ομάδες, από τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με μέλος του διοικητικού συμβουλίου της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η διοργάνωση θα διαρκέσει 18 ημέρες και θα υπάρχουν τρεις όμιλοι των οκτώ ομάδων από τις πέντε ηπείρους. Επί του παρόντος, μόνο οι νικητές κάθε μιας από τις συνομοσπονδίες που απαρτίζουν την παγκόσμια ομοσπονδία, συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Σύμφώνως με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η κατανομή θα είναι ως εξής: Δώδεκα ομάδες από την Ευρώπη, πέντε από την Νότια Αμερική, δύο από την Αφρική, την Ασία και την Βόρεια Αμερική και μία από την Ωκεανία.

Οι 12 ομάδες από την Ευρώπη, θα είναι οι τέσσερις τελευταίες νικήτριες του ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος «Champions League», οι τέσσερις τελευταίες φιναλίστ και οι τέσσερις με την υψηλότερη βαθμολογία. Οι προτάσεις για την επέκταση του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, έγιναν στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα.
sports.ert.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics