Breaking News
03 Νοεμβρίου 2017

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε ότι είναι πρωταθλητής κι εκτός αγωνιστικού χώρου: μετά τη δικαίωσή του σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον της εφημερίδας La Raz n, αποφάσισε να δωρίσει 72.783 ευρώ στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», τη ΜΚΟ που ασχολείται με την υγεία και την ιατρική βοήθεια σε περιοχές του κόσμου όπου δεν είναι εγγυημένη η σωστή φροντίδα.

 

Το ποσό αυτό επιδικάστηκε στον «ψύλλο» ως αποζημίωση για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε μετά την ήττα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, απέναντι στη Γερμανία. Ο δημοσιογράφος, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αλφόνσο Ούσια, εκτός του ότι επέκρινε σφοδρά τον αστέρα των «μπλαουγκράνα» είχε υποστηρίξει ότι ο Μέσι φορούσε περούκα (!) κι έκανε χρήση ναδρολόνης, ενός φαρμάκου που αυξάνει την απόδοση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας συμφώνησε ότι η κριτική που ασκήθηκε ήταν «εκ του περισσού και αυθάδης», με αποτέλεσμα η απόφαση να εκδοθεί υπέρ του παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό του εναντίον ψευδών και ανακριβών κατηγοριών, οι οποίες προσπαθούν να πλήξουν τη φήμη του.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics