Breaking News
12 Νοεμβρίου 2017

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα ο παλαίμαχος άσσος, Ντέμης Νικολαΐδης. Όπως αναφέρει το CNN, άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του, στην περιοχή της Βούλας, χρήματα και χρυσαφικά.

 

Την ώρα της κλοπής φαίνεται να μην ήταν κανείς στη μονοκατοικία και παραμένει άγνωστο πως οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σημείο που ο πολύ γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής είχε φυλαγμένα τα κοσμήματα, τα όποια μάλιστα είναι και μεγάλης αξίας που μπορεί να ξεπερνούν και τα 200.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρές προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ θα πάρουν μαρτυρικές καταθέσεις από όσα άτομα είχαν πρόσβαση στη μονοκατοικία.

Το πιθανότερο είναι η διάρρηξη να έγινε μεταξύ 7 με 10 το βράδυ και ίσως από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics