Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2017

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε μέσα σε ένα ημίχρονο δύο φορές απέναντι στη Σαουθάμπτον και ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ αλλά και τον Λιονέλ Μέσι στη λίστα των σκόρερ μέσα στο 2017.

 

Ο Κέιν ήθελε ένα γκολ για να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Άλαν Σίρερ σε ένα ημερολογιακό έτος στην Πρέμιερ Λιγκ και το έκανε. Βάζοντας μπροστά την τότεναμ στο σκορ στο 22' απέναντι στη Σαουθάμπτον, στην Boxing Day, ο Κέιν σκόραρε το 37ο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2017 και ξεπέρασε έτσι τον μεγάλο Άλαν Σίρερ, ο οποίος διατηρούσε το ρεκόρ από το 1995 με 36 τέρματα.

Μάλιστα ο Άλαν Σίρερ μέσω twitter έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Κέιν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχες ένα εκπληκτικό 2017 Χάρι Κέιν. Δικαιούσαι να έχεις το ρεκόρ των γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος. Συγχαρητήρια και συνέχισε την καλή δουλειά».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics