Breaking News
05 Ιανουαρίου 2018

Ο Λίο Μέσι και η Μπαρτσελόνα ανανέωσαν τον περασμένο Νοεμβριο τη συνεργασία τους ως το 2021., αλλά σήμερα έγινε γνωστή η λεπτομέρεια πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μείνει ελεύθερος, αν η Καταλονία αποσχιστεί από την Ισπανία! 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS», υπάρχει όρος στο νέο συμβόλαιο του Μέσι ο οποίος του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, αν αποφασιστεί η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου, ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκε ήταν οι αναταραχές στην Καταλονία.
Ο Μέσι έχει ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς θα έχει άμεσες συνέπειες στο μέλλον του στη Βαρκελώνη. Έτσι, τέθηκε ο όρος από την πλευρά του, ο οποίος έγινε αποδεκτός από τη διοίκηση για να μη χαλάσει η συμφωνία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics