Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποφασίσει να μην υποστεί την διαδικασία της απόλυσης από την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, που διανύει μία κακή σεζόν, όπως αποκαλύπτει η διαφορά των 19 βαθμών από την Μπαρτσελόνα, αλλά και ο αποκλεισμός της από το ισπανικό Κύπελλο.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Don Balon, ο Γάλλος προπονητής, έχει ήδη αποφασίσει ότι θα παραιτηθεί από τους Μαδριλένους στο τέλος της σεζόν, παρόλο που έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020. Επίσης φέρεται να έχει απομακρύνει, το σενάριο της  άμεσης αποχώρησης, αν χάσει την πολυαναμενόμενη μονομαχία με την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics