Breaking News
04 Μαρτίου 2018

 

Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ιταλία, καθώς πέθανε ξαφνικά ο αρχηγός της ομάδας της, Fiorentina, Davide Astori.

Σύμφωνα με το Reuters, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του, παρόλα αυτά δεν εμφανίστηκε στο πρωινό και όλοι ανησύχησαν. Δυστυχώς, ήρθαν αντιμέτωποι με το χειρότερο σενάριο.

Όπως αναφέρεται, ο 31χρονος πέθανε λόγω ανακοπής καρδιάς κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Ο θάνατος του ανακοινώθηκε και μέσω των social media από την ομάδα του: «Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ».

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα sites της Ιταλίας, πριν από δύο εβδομάδες έγινε πατέρας.


peoplegreece.com

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics