Breaking News
03 Απριλίου 2018

Ο Νταβίντε Λοβινέλα, που αγωνίστηκε με την Πομιλιάνο στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, εγκατέλειψε την καριέρα του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ακολουθήσει εκείνη του ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών.

Βλέποντας ότι δεν υπήρχε πρόοδος στην καριέρα του ως παίκτης και τα οικονομικά του δεν ήταν καλά, σύμφωνα με τη γαλλική L'Equipe, έκανε αίτηση για μια θέση στην ακαδημία του σκηνοθέτη σε ταινίες για ενήλικες, Ρόκο Σιφρέντι.

Ξεχώρισε ανάμεσα στους περισσότερους από τρεις χιλιάδες υποψηφίους και εμφανίστηκε ως ο νέος αστέρας στον κόσμο της πορνογραφίας, με το καλλιτεχνικό όνομα, Ντάβιντε Μοντάνα. Ωστόσο, ο Ιταλός δεν ξεχνάει το ποδόσφαιρο και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ουγγαρία, όπου κάνει τις ταινίες του. «Η ύπαρξη ενός συλλόγου εδώ στην Ουγγαρία θα ήταν τέλεια. Θα ήταν ιδανικά στη Βουδαπέστη», είπε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics