Breaking News
20 Απριλίου 2018

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της φετινής σεζόν!


Ο Αλσατός τεχνικός, που βρίσκεται στον πάγκο των Λονδρέζων από το 1996 έχοντας κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Αγγλίας, τόνισε στην ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων»:


«Μετά από προσεκτική σκέψη και έπειτα από συζητήσεις με τον σύλλογο, νιώθω ότι είναι η σωστή στιγμή για μένα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν. Είμαι ευγνώμων που είχα το προνόμιο να υπηρετήσω τον σύλλογο για τόσα πολλά αξιομνημόνευτα χρόνια. Καθοδήγησα την ομάδα με πλήρη αφοσίωση και ακεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους παίκτες, την διοίκηση και τον κόσμο που κάνουν αυτό το κλαμπ ξεχωριστό. Ζητώ από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα για να τελειώσουμε καλά. Σε όλους όσους αγαπούν την Άρσεναλ, να προσέχετε τις αξίες του συλλόγου. 

Με αγάπη και υποστήριξη για πάντα, 

Αρσέν Βενγκέρ».

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη νέου τεχνικού όσο γρηγορότερα γίνεται, ενώ ο Σταν Κρόνκι εκ μέρους της διοίκησης τόνισε:

«Είμαι μία από τις πιο δύσκολες μέρες που είχαμε σε όλα τα χρόνια μας στον αθλητισμό. Ένας από τους κύριους λόγους που ασχοληθήκαμε με την Άρσεναλ είναι όσα πρόσφερε ο Αρσέν στον σύλλογο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η μακροβιότητά του και η συνέπειά του σε μία τόσο εκτεταμένη περίοδο στο υψηλότερο επίπεδο θα παραμείνει άφταστη.

Ο Αρσέν έχει απαράμιλλη κλάση και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες σε αυτόν. Όλοι όσοι αγαπούν την Άρσεναλ και το ποδόσφαιρο του οφείλουν ευγνωμοσύνη. Τρεις τίτλοι Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης μίας αήττητης σεζόν, επτά θρίαμβοι στο Κύπελλο και 20 σερί χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα εξαιρετικό ρεκόρ. Μεταμόρφωσε επίσης την ταυτότητα του κλαμπ και του αγγλικού ποδοσφαίρου με το όραμά του για το πώς παίζεται το παιχνίδι.

Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες να χτίσουμε στην αξιοσημείωτη θητεία του και να τιμήσουμε το όραμά του εξασφαλίζοντας ότι η Άρσεναλ θα είναι ανταγωνιστική για τους μεγαλύτερους τίτλους στο άθλημα.

Πρέπει να επικεντρωθούμε για ένα δυνατό τελείωμα στη σεζόν και ζητάμε από τα εκατομμύρια των φίλων μας σε όλο τοιν κόσμο να ενωθεί μαζί μας ώστε να αποτίσουμε τον κατάλληλο φόρο τιμής σε έναν από τους μεγάλους της ιστορίας της Άρσεναλ και της ιστορίας του ποδοσφαίρου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics