Breaking News
07 Μαΐου 2018

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε το πρωτάθλημα Τριάθλου Xterra, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΜοΠ, ως αρμόδια Ομοσπονδία στην Ελλάδα για το Τρίαθλο.

 


Οι αγώνες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και με τη βοήθεια του καιρού, οι αθλητές, οι προπονητές και όσοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να δουν υψηλό θέαμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τέλος.

Η αθλήτρια του Άνεμου Χανίων Νάντια Συντζανάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στην πλήρη διαδρομή, ενώ ο αθλητής της ΑΕΚ Κοκκινιάς Παναγιώτης Μπιτάδος ήρθε πρώτος στο Sprint.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο ΓΓ του ΔΣ της ΕΟΜοΠ Βελισσάριος Τρομπούκης και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι Κώστας Παπαδόπουλος και Νίκη Γκαβέρα.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics