Breaking News
07 Μαΐου 2018

Δεκαέξι ολόκληρες θέσεις ανέβηκε ο Γιάννης Μιτάκης στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας Finn.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος βρισκόταν στο νο 20 και από σήμερα βρίσκεται στο νο 4, με 904 βαθμούς, κι αυτή είναι η καλύτερη θέση στην μέχρι τώρα καριέρα του. Πρώτος είναι ο Ολλανδός Ν. Χέινερ με 931 βαθμούς, δεύτερος ο Βρετανός Ε. Ράιτ με 927 β. και τρίτος ο Βραζιλιάνος Τζ. Ζαρίφ με 912 β.

Στα 470, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ranking list. Είναι 2οι με 938 βαθμούς, πίσω από τους Αυστραλούς Μ. Μπέλσερ - Ο. Ράιαν με 990 β. και μπροστά από τους Σουηδούς Κ.Φ. Φοκ - Μ. Ντάκχαμαρ με 903 β.
Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 11ες με 656 β., ενώ στα Laser Radial η Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται στην 7η θέση με 870 β.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics