Breaking News
20 Μαΐου 2018

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο τοποτηρητής, που θα τοποθετήσουν οι FIFA και UEFA στην ΕΠΟ, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο ομοσπονδίες είναι δυσαρεστημένες με τον έως τώρα τρόπο λειτουργίας της ελληνικής ομοσπονδίας και για αυτό κατέληξαν σε αυτή την απόφαση. Ο εκλεκτός των FIFA και UEFA θα μπορεί να επεμβαίνει όπου νομίζει και να λύνει θέματα, χωρίς κωλυσιεργία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να υπάρξουν κινήσεις της ελληνικής ομοσπονδίας και για τα θέματα των εμπρηστικών δηλώσεων των παραγόντων, αλλά για τα ματς που θεωρούνται ύποπτα από τις παγκόσμιες ομοσπονδίες.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics