Breaking News
17 Ιουλίου 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Γιουβέντους μοιράζοντας πολλές και ενδιαφέρουσες ατάκες τόσο για την απόφασή του να μετακομίσει στο Τορίνο όσο και για τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τους στόχους του. 

 

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε πως πήγε στο Τορίνο και τη Γιουβέντους θέλοντας να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ιταλίας να κατακτήσουν τα πάντα. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: 

«Η απόφαση να έρθω στην Γιουβέντους ήταν εύκολη για μένα. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θα συνεχίσει να κερδίζει».

«Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το είχα στον νου μου αρκετό καιρό. Πολλοί με συμβούλευσαν να πάω και να απολαύσω την ηρεμία σε αυτή την ομάδα»

"Απ' τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο η Γιουβέντους"

«Σκέφτομαι το παρόν. Το απολαμβάνω. Πάντα υπάρχουν προκλήσεις στην ζωή μου, είτε με την Εθνική είτε με τους συλλόγους μου. Από μικρός ήμουν έτσι. Θέλω πάνω να νικάω. Θα κάνω ότι έκανα πάντα και όλα θα πάνε καλά»

«Δεν είμαι λυπημένος για όσα έγιναν στο Μουντιάλ με την Εθνική. Φυσικά και θα συνεχίσω να παίζω για την Εθνική Πορτογαλίας»

«Στην ηλικία μου άλλοι πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα. Εγώ ευχαριστώ αυτό τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να παραμείνω στο μέγιστο επίπεδο»

"Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε κανείς στη Μαδρίτη με την αποχώρησή μου"

«Δεν νομίζω ότι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κλαίνε αυτή τη στιγμή. Στην Ρεάλ γράψαμε ιστορία, πήραμε τα πάντα, αλλά τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ευχαριστώ την Ρεάλ για όσα μου πρόσφερε. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Όλοι ξέρετε τι έχω κάνει. Εμένα μου αρέσουν τα στοιχήματα, όπως έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω να είμαι τυχερός και όλα θα πάνε καλά»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics