Breaking News
29 Οκτωβρίου 2018

ΟΚριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι αξίζει τη Χρυσή Μπάλα και ότι η Γιουβέντους ήταν η καλύτερη κίνηση για την καριέρα του. 


Μιλώντας σε μέσα της Γαλλίας, σε μια συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει συνολικά την Τρίτη, ο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης τον πόνο που έχουν στην καρδιά τους, η μητέρα και οι αδελφές του, ως αποτέλεσμα των καταγγελιών βιασμού που διατυπώθηκαν εναντίον του.

«Ξέρω ήδη, στην καρδιά μου, ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία», εξήγησε ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Έχω πει πολλές φορές ότι η κατάκτηση της 6ης Χρυσής Μπάλας δεν είναι εμμονή, αλλά φυσικά θέλω να κερδίσω τον τίτλο αυτό. Θα πω ψέματα εάν έλεγα κάτι διαφορετικά. Δουλεύω γι΄αυτό, θέλω να σκοράρω και να κερδίζω παιχνίδια χωρίς να μου γίνει εμμονή. Νομίζω ότι αξίζω τη Χρυσή Μπάλα, ναι».

«Η ένταξη μου στη Γιουβέντους ήταν μια καλή κίνηση, μια επιτυχημένη επιλογή. Έκανα πολλά καλά πράγματα στη Μαδρίτη και είχα μερικές απίστευτες στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι πάντα, με σπουδαίους συμπαίκτες και φίλους. Ωστόσο, νομίζω ότι μετά από εννέα χρόνια εκεί, ήρθε η ώρα να αλλάξω σύλλογο και να προχωρήσω.                                                                         
«Η σχέση μου με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν ξεπέρασε ποτέ το καθαρά επαγγελματικό. Αυτά που μου έλεγε δεν ήταν από την καρδιά του». Όσο για την περιπέτεια του με την υπόθεση βιασμού, τόνισε:
"Εξήγησα τα πάντα στους συνεργάτες μου (για τους ισχυρισμούς βιασμού]. Ο γιος μου, Cristiano Jr, είναι πολύ μικρός για να το καταλάβει. Νιώθω το χειρότερο συναίσθημα γι΄αυτά που βιώνουν η μητέρα μου και οι αδερφές μου. Είναι έκπληκτες από όλα αυτά, αλλά, ταυτόχρονα, πολύ θυμωμένες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τις έχω δει σε αυτή την κατάσταση».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics