Breaking News
29 Νοεμβρίου 2018

Σε ευρωπαϊκό έδαφος θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Μαδρίτη και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου πρόκειται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να υποδεχθούν Μπόκα και Ρίβερ Πλέιτ για την αναμέτρηση που θα αναδείξει τον νικητή της διοργάνωσης.

 

Μετά την αναβολή του αγώνα εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων πριν το παιχνίδι στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, η Παραγουάη και το Κατάρ πρόβαλαν ως υποψήφιοι προορισμοί για τις δύο ομάδες προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του 2-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Μπόκα.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ήδη συμφωνία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας και της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και της Conmebol για την μετακόμιση των δύο συλλόγων στην Ευρώπη προκειμένου να βρεθεί λύση για την ομαλή διεξαγωγή του δεύτερου τελικού.

Ο σχεδιασμός των αρμοδίων προβλέπει διεξαγωγή του αγώνα μέσα στο πρώτο 15ημερο του Δεκέμβρη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics