Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2019

Αυλαία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το Λαμία-Ολυμπιακός (17:00, COSMOTE SPORT3) και το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:00, COSMOTE SPORT1).

 


Το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανοίγει στις 17:00 με τη Λαμία να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.


Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ως πρώτο στόχο την σωτηρία, ωστόσο το Κύπελλο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διάκριση. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να γίνουν αλλά αυτές δεν θα είναι πολλές. Εκτός οι Αναστασιάδης και Καραγκούνης, ενώ οι Μπλάζιτς και Μπεχεράνοι δεν είναι έτοιμοι.

Οι Δημούτσος και Μελίσσας θα πάρουν ανάσες, αντίθετα ο Πίτι έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει. Η πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας θα αποτελείται από τους Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Ασίγκμπα, Σκόνδρα, Μπουλούμη, Τόμας, Πίτι, Καραμάνο, Μπαράλες.

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Λοντίγκιν θα κάνει λογικά το ντεμπούτο του όπως και ο Ζιλ Ντίας. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι εννέα που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν είναι οι Τσιμπίκας, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Σολδάνο, Χασάν.

Στις 19:00, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μία κατάσταση γνώριμη για τους δύο αντιπάλους, οι οποία συναντήθηκαν και πέρυσι στον ημιτελικό.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Κεϊτά και Μπανανά, ενώ πιθανό είναι να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους οι Μασούρας και Μαξίμοβιτς.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα με πολλές αλλαγές, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά, στη Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ. Ωστόσο, στην αποστολή βρίσκονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τα οποία αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics