Breaking News
06 Μαΐου 2019

Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο, στο οποίο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Εξήλθε του νοσοκομείου έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης εμφανώς συγκινημένος για τη δυσάρεστη περιπέτειά του.

 

«Είναι δύσκολο να μιλήσω, είμαι πολύ ευγνώμων, είχα τεράστια τύχη. Νιώθω ευλογημένος για την αγάπη που έλαβα αυτό το δύσκολο διάστημα. Νιώθω καλύτερα. Θα ξεκουραστώ, δεν ξέρω πόσο, κάποιες ημέρες, κάποιες εβδομάδες ίσως και μήνες. Το σημαντικό είναι πως βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Δεν γνωρίζω το μέλλον μου. Θα τα πούμε σύντομα» είπε ο porter των «Δράκων», ο οποίος στις 20 Μαΐου κλείνει τα 38 του. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics