Breaking News
30 Ιουνίου 2019

Στα ημιτελικά του Copa America βρίσκεται το Περού που νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι την Ουρουγουάη μετά από το ισόπαλο 0-0.

Οι νικητές μπορεί να μην ήταν το φαβορί αλλά κατάφεραν να εμφανιστούν πιο ψύχραιμοι από τους Ουρουγουανούς στη «ρώσικη ρουλέτα».
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο η Ουρουγουάη άνοιξε το σκορ αλλά ο Ντε Αρασκαέτα ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τη «σελέστε» να πιέζει για ένα γκολ. Στο 59' ο Καβάνι έστειλε προς στιγμήν τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR δεν το μέτρησε υποδεικνύοντας οφσάιντ.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ουρουγουανούς, ήρθε και τρίτο ακυρωθέν γκολ, αυτή τη φορά με δράστη τον Σουάρες που με τη σειρά του ήταν εκτεθειμένος. Με τα λεπτά να περνούν βασανιστικά και για τις δύο ομάδες, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Το χαμένο πέναλτι του Λουίς Σουάρες έκρινε το αποτέλεσμα καθώς το Περού δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «4» εκεί όπου περιμένει ήδη η Χιλή.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Χιοβάνι Γκονσάλες, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Νάντες (Τορέιρα 57'), Μπεντανκούρ, Φέντε Βαλβέρδε, Ντε Αρασκαέτα, Σουάρες, Καβάνι.
ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Άμπραμ, Σαμπράνο, Τραούκο, Γιοτούν, Ταπία, Καρίγιο (Γκονσάλες 75'), Κουέβα (Κουίντα 85), Φλόρες, Γκερέρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics