Breaking News
16 Ιουλίου 2019

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει την Τρίτη συνάντηση με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ.

 


Το SDNA προανήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) ότι το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που βρίσκεται στην Ελλάδα, μετά τον Βαγγέλη Γραμμένο, θα συναντηθεί και με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.


Η συνάντηση ορίστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΓΓΑ που αναφέρει ότι: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα συναντηθεί με τo κλιμάκιο των UEFA - FIFA, την Τρίτη 16 Ιουλίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στο γραφείο του στη γγΑ».

Την ΟΥΕΦΑ αναμένεται να εκπροσωπήσουν οι κ. Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου και την Παγκόσμια Ομοσπονδία ο υπερπαρατηρητής της ΕΠΟ, Πέτρ Φούσεκ.

Στην ατζέντα είναι θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως η βία και ο κανονισμός διαιτησίας.

Α.Π.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics