Breaking News
25 Ιουλίου 2019

Σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (25/7) στο Λονδίνο, με πρωταγωνιστή τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ.

Ο ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρι, την στιγμή που βρισκόταν με το αυτοκίνητό του. Αμέσως ο συμπαίκτης του στους λονδρέζους, Σιντ Κολάσινατς, βγήκε από το όχημα και κυνήγησε τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ εν συνεχεία ο Οζίλ μπήκε στο τουρκικό εστιατόριο του Λονδίνου, Λίκια, για να ζητήσει βοήθεια. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ένας υπάλληλος του εστιατορίου ανέφερε: «Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν». Δείτε το video με το περιστατικό:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics