Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2019

Παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά στο Λονδίνο στέφθηκεμέσα σε δύο μέρες ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. 



Δύο ημέρες μετά την πρωτιά στα 100μ. ελεύθερο, ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 100μ. πεταλούδα κατηγορίας S8, με τρομερή υπερπροσπάθεια στα τελευταία 25 μέτρα.

Ο Μιχαλεντζάκης στον πρωϊνό προκριματικό έκανε... οικονομία δυνάμεων (1:05.21), προκειμένου να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον βραδινό τελικό, κάτι που συνέβη και με τεράστια μάλιστα επιτυχία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας κολυμβητής ήταν πιο αργός από τον Αμερικανό Γκρίσγουολντ (+0.68) στο πρώτο μισό της διαδρομής, όμως στο δεύτερο 50άρι ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός όπως αποδείχθηκε. Και το πανηγύρισε τρελά, απαλλαγμένος πλέον από το άγχος της κούρσας, μόλις διορθώθηκε η σειρά τερματισμού (!) από τους διοργανωτές στον φωτεινό πίνακα του London Aquatics Centre.

Όσον αφορά στον Αριστείδη Μακροδημήτρη, κατετάγη 5ος στον τελικό των 100μ. ύπτιο κατηγορίας S2. Η επίδοση του κατόχου τριών Παραολυμπιακών μεταλλίων, στο ίδιο κολυμβητήριο το 2012, ήταν 2:16.14. Ο Μακροδημήτρης είχε προκριθεί στον τελικό με την 5η καλύτερη επίδοση των προκριματικών (2:21.86).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics