Breaking News
10 Οκτωβρίου 2019

Ιστορική ημέρα είναι η 10η Οκτωβρίου για τις γυναίκες του Ιράν, καθώς επετράπη για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια η είσοδος τους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο! 

Μετά από την απειλή τηςFIFA για αποκλεισμό της χώρας από τις διεθνείς διοργανώσεις και την παγκόσμια κατακραυγή για την καταπάτηση των γυναικείων δικαιωμάτων στο Ιράν, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να επιτρέψει την παρουσία γυναικών στο γήπεδο και το παιχνίδι με την Καμπότζη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έμεινε στην ιστορία. 

Περίπου 4.000 γυναίκες βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Αζάντι στην Τεχεράνη(σε ξεχωριστή θύρα με τους άνδρες) και παρακολούθησαν τον αγώνα του Ιράν με την Καμπότζη, στον οποίο οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 14-0 (τέσσερα γκολ ο Ανσαριφάρντ) την αντίπαλο τους. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics