Breaking News
10 Νοεμβρίου 2019

Δύσκολες στιγμές για τον βετεράνο διεθνή αμυντικό, έχασε το σπίτι του! - Θα πάθετε πλάκα με το ποιος είναι.

 

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση για πασίγνωστο διεθνή ποδοσφαιριστή, που περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, καθώς όπως φαίνεται, έχασε πρόσφατο το σπίτι του!

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανατολάκη! Ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ, έχασε, προ ημερών, σε πλειστηριασμό τη βίλα που διέθετε στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο πλειστηριασμός έγινε στο τέλος Οκτωβρίου για την κατοικία που αποτελείται από β’ υπόγειο, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, με αποκλειστική χρήση του συγκροτήματος κατοικιών.

Η τράπεζα στην οποία οφείλει ο Ανατολάκης, προχώρησε στην κατάσχεση για 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της οφειλής που έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής. Τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή, είχε οριστεί το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ηρακλή και της εθνικής Ελλάδας και πρώην βουλευτής, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και οικονομική κατάσταση, καθώς εμπιστεύτηκε τα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο σε λάθος ανθρώπους. Ο Ανατολάκης έχει δύο παιδιά από το γάμο του με την Ζάννα Χολέβα, με την οποία πλέον έχουν πάρει διαζύγιο.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics