Breaking News
25 Νοεμβρίου 2019

Από καρκίνο του δέρματος, πάσχει ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.



Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο Βραζιλιάνος τεχνικός έκανε βιοψία σε τρία διαφορετικά σημεία της μύτης, όπου και βρέθηκε ένα μικρό καρκίνωμα.

Ο 67χρονος Λουξεμπούργκο μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση εντός τριών μηνών, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει αν θα την κάνει άμεσα ή μετά την ολοκλήρωση του Campeonato Brasileiro.

Ο Λουξεμπούργκο είναι ένας εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων προπονητών στην ιστορία, έχοντας καθίσει, μεταξύ άλλων, στους πάγκους της Σελεσάο (1998-2000), της Κρουζέιρο, της Σάντος, της Ρεάλ (2004-2005), Φλαμένγκο, Γκρέμιο, καθώς και της κινεζικής TJ Quanjian τη σεζόν 2015-16.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics