Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Από τον Λιονέλ Μέσι στον Γκόμεζ και στον Κουέισον, από την Μίλαν και την Μπενφίκα, οι αριθμοί που «σημάδεψαν» την εβδομάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FIFA:



 416- οι φορές που ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε στην ενδεκάδα σε αγώνα της La Liga, αιρθμό που συμπλήρωσε κόντρα στην Μπέτις και αποτελεί ρεκόρ για έναν ξένο παίκτη. Ο Βραζιλιάνος Ντονάτο είχε 415 μεταξύ 1988 και 2003. Ο Μέσι έδωσε τρεις ασίστ στη νίκη με 3-2 της Μπαρτσελόνα, καθιστώντας τον έτσι ως τον  δεύτερο παίκτη που έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ (14 και 10) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτή τη σεζόν μετά τον Τζέισον Σάντσο (12 και 13).
 70-τα χρόνια που πέρασαν από την τελευταία ήττα της Μίλαν στη Serie A, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ, όταν απέναντι στην Ίντερ ηττήθηκε με 4-2, ενώ κέρδιζε 2-0 στο ημίχρονο. Είναι η πρώτη φορά που η Ίντερ κέρδισε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα απέναντι στη Μίλαν, από  το 1983.
2 5-τα γκολ χωρίς να δεθεί κανένα είναι αυτό που κατάφερε η Βραζιλία στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA Futsal (σάλας) που θα γίνει στη Λιθουανία, μέχρις ότου η Αργεντινή  την ισοφαρίσει στον μεταξύ τους αγώνα. Η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Ισπανία διατήρησαν το ρεκόρ τους εξασφαλίζοντας ότι είναι παρούσες σε κάθε διοργάνωση.
 20-συνολικά τα γκολ και οι ασίστ του Βισάμ Μπεν Γιεντέρ την σεζόν 2019/20 στη Ligue 1 ,  περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο Γάλλο παίκτη στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Κιλιάν Μπαπέ είναι οι πιο κοντινοί αντίπαλοι του επιθετικού της Μονακό με σύνολο 19.
 18-οι διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, ένα ρεκόρ για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ήταν η διαδρομή που έληξε για τη Μπενφίκα με την ήττα 3-2 από την Πόρτο.Ολοκληρώθηκε επίσης  το σερί της Μπενφίκα με 16 συνεχόμενες νίκες, εντός και εκτός έδρας.  
 10-ή περισσότερες οι ασίστ που έχει ο άσος της Αταλάντα, Πάπου Γκόμεζ και είναι ο μόνος παίκτης από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που το πέτυχε σε κάθε μία από τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Καγιεχόν, Ντε Μπρόινε, Έρικσεν, Μέσι και Τόμας Μίλερ το έκαναν σε τρία από τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα.
 8-τα γκολ σε 11 εμφανίσεις της Premier League υπό τις οδηγίες του Ντάνκαν Φέργκιουσον και του Κάρλος Αντσελότι, έχει πετύχει ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λεβίν (0,73 ανά παιχνίδι). Ο 22χρονος είχε μόλις 14 γκολ σε 91 αγώνες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics