Breaking News
09 Μαΐου 2020

Στην εποχή της νέας τάξης πραγμάτων που δημιουργείται λόγω κορωνοϊού, το ποδόσφαιρο προσπαθεί να προσαρμοστεί με νέες περίεργες αλλά και πρωτότυπες ιδέες.

Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν η Ντινάμο Μπρεστ από τη Λευκορωσία, που διέθετε ηλεκτρονικά εισιτήρια για αγώνες που θα γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών με αντάλλαγμα την τοποθέτηση -σε μία θέση στο γήπεδο- της φωτογραφίας όσων θα προμηθεύονταν τα εικονικά εισιτήρια. Πλέον η δανέζικη Ααρχους το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας την πρώτη live εικονική εξέδρα στον κόσμο!

Πώς θα συμβεί αυτό; Οπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στα τέλη Μαΐου, που θα πραγματοποιείται μέχρι νεωτέρας για λόγους ασφαλείας κεκλεισμένων των θυρών, λανσάρει μια εξ αποστάσεως εξέδρα! Τι σκέφτηκαν να κάνουν οι παράγοντες του συλλόγου; Στο γήπεδο της ομάδας θα τοποθετηθούν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 22 γιγαντοοθόνες, οι οποίες θα δείχνουν live τους οπαδούς που θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και εκείνη την ώρα θα βρίσκονται στον... καναπέ του σπιτιού τους μπροστά σε μια οθόνη!

Οι οπαδοί θα μπορούν ν' αποκτήσουν το virtual εισιτήριο δωρεάν από την επίσημη σελίδα της ομάδας και σε συνεργασία με το Zoom θα υπάρξει η δυνατότητα για να... βρίσκονται, έστω και μέσω οθόνης, στο γήπεδο βλέποντας σε real time τον αγώνα. Αν μη τι άλλο, και για τους ποδοσφαιριστές θα είναι κάτι διαφορετικό καθώς, παρά τις άδειες κερκίδες, θα έχουν την αίσθηση ότι αγωνίζονται μπροστά σε κοινό που τους παρακολουθεί. Τα virtual εισιτήρια, τουτέστιν οι φίλαθλοι που θα βρίσκονται στις γιγαντοοθόνες, είναι κατανεμημένα σε τρεις κατηγορίες: οπαδοί γηπεδούχων, φιλοξενούμενων και ουδέτεροι προκειμένου να δοθεί και σε άλλους φιλάθλους η δυνατότητα για να συμμετάσχουν στην πρώτη virtual εξέδρα. Η αρχή θα γίνει στις 29 Μαΐου με τη Ράντερς.

«Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτήν την καινοτομία, καθώς γινόμαστε η πρώτη ομάδα που το δοκιμάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Φαίνεται ότι για κάποιο χρονικό διάστημα τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ισως παρακινήσουμε κι άλλες ομάδες να πράξουν το ίδιο» σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Ααρχους, Γιάκομπ Νίλσεν.

πηγή: ethnos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics