Breaking News
07 Ιουνίου 2020

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών έγραψε:

 

«Ο Απόστολος είναι αθλητής του Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ στο άθλημα της ξιφασκίας και "ταλαιπωρειται" από τη νόσο της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Είχα τη χαρά και την τιμή να περάσω λίγο χρόνο μαζί του στον πανέμορφο χώρο του slam dunk.

Να γυμναστουμε παρέα και να τον γνωρίσω καλύτερα. Σε αυτό το σύντομο διάστημα που βρέθηκα μαζί του κατάλαβα πόσα πολλά μπορεί να μου διδάξει και πόσο μικρή είμαι ακόμα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Συνέχισε να είσαι τόσο λαμπερός όσο είσαι τώρα!!».

Ο Απόστολος είναι αθλητής του Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ στο άθλημα της ξιφασκίας και "ταλαιπωρειται" από τη νόσο της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Είχα τη χαρά και την τιμή να περάσω λίγο χρόνο μαζί του στον πανέμορφο χώρο του Slam Dunk. Να γυμναστουμε παρέα και να τον γνωρίσω καλύτερα. Σε αυτό το σύντομο διάστημα που βρέθηκα μαζί του κατάλαβα πόσα πολλά μπορεί να μου διδάξει και πόσο μικρή είμαι ακόμα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Συνέχισε να είσαι τόσο λαμπερός όσο είσαι τώρα!! Απόστολος Γ. Δαβής ☘️?

Geplaatst door Roula Mouli op Vrijdag 5 juni 2020
leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics