Breaking News
19 Ιουλίου 2020

Έφαγαν... άκυρο από τον Καναδά και ψάχνουν γήπεδο στις Η.Π.Α.

 

Το πρωτάθλημα μπέιζμπολ των Η.Π.Α. (MLB) βρίσκεται στην τελική του ευθεία όσον αφορά τη έναρξη του αλλά οι Τορόντο Μπλου Τζέις έχουν μείνει χωρίς... γήπεδο.
Η ομάδα του Καναδά ζήτησε από την Κυβέρνηση της χώρας ειδική άδεια για την πραγματοποίηση των αγώνων στο Οντάριο, αλλά η απάντηση του έλαβε ήταν αρνητική, παρά το γεγονός ότι είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας στο MLB.

 

Έτσι η ομάδα του Τορόντο βρέθηκε... άστεγη και πρέπει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες να βρει ένα γήπεδο για τους αγώνες της στις Η.Π.Α με το πρωτάθλημα να ξεκινάει στις 23 Ιουλίου, ενώ οι Τζέις παίζουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους στις 29 του μήνα. Οι Καναδοί αναζητούν γήπεδο στην Φλόριντα ή στο Μπάφαλο όπου υπάρχουν ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics