Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της καριέρας της.



Μετά από μία σπουδαία πορεία στις πισίνες, η Αλεξάνδρα Ασημάκη αποφάσισε να γράψει τον επίλογο στην καριέρα της. Η 32χρονη πολίστρια ανακοίνωσε το "αντίο" στην αθλητική δράση με ένα συγκινητικό γράμμα που δημοσιεύθηκε στο Contra.gr, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να αποχαιρετά την σπουδαία αθλήτρια μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχαιρετά την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα της.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μία εκ των κορυφαίων πολιστριών στη γυναικεία υδατοσφαίριση υπηρέτησε το σύλλογό μας τα τελευταία 6 χρόνια και τίμησε το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Στο διάστημα αυτό συνέβαλε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης, του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, 6 διαδοχικών Πρωταθλημάτων και 2 Κυπέλλων Ελλάδας!

Αλεξάνδρα, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον Ολυμπιακό και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα σου καριέρα"!
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics