Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2020

Το ισχυρό μελτέμι θα επιμείνει και την Παρασκευή στο Αιγαίο, φτάνοντας τα 7 μποφόρ. Με αυτό το δεδομένο, ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα παραμείνει πολύ υψηλός κυρίως σε Εύβοια,

Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα. Παράλληλα, η ανομβρία θα συνεχιστεί και η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή στα ανατολικά. Και στη δυτική Ελλάδα η ζέστη θα είναι υποφερτή. Με μικρά φρεσκαρίσματα του μελτεμιού θα κυλήσουν και οι επόμενες ημέρες, χωρίς ιδιαίτερες βροχές.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 13 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 36 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 12 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί τοπικά έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις . Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics