Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Λίαμ Τζόνστον ήξερε ότι είχε ένα καλό γύρο στο τουρνουά αλλά ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο καλός θα ήταν


Γιώργος Αυγερινάκης  
Portugal Masters: Δυναμική αρχή για Τζόνστον
Ο Σκοτσέζος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στο Dom Pedro Victoria Golf Course της Βιλαμούρα χωρίς bogey, με επίδοση 10-under-par 61 και έχει διαφορά ενός χτυπήματος από τον Γάλλο Ζουλιάν Γκεριέ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης για το European Tour. Έχοντας σημειώσει τέσσερα birdie με 31 χτυπήματα στις πρώτες εννέα τρύπες, ο Τζόνστον είχε άλλα πέντε στις επόμενες επτά τρύπες και είχε την ευκαιρία να κλείσει το γύρο με 59 χτυπήματα στον ίδιο χώρο που ο Όλιβερ Φίσερ τα κατάφερε πριν δύο χρόνια.

«Για την ακρίβεια δεν είχα ιδέα. Πίστευα ότι το γήπεδο ήταν στο par-72», είπε ο 27χρονος όταν ρωτήθηκε για το αν η νευρικότητα του στέρησε τη μεγάλη επίδοση. «Προφανώς προσπάθησα να ευστοχήσω σε αυτό το putt στην 17η τρύπα για να κάνω το eagle εκεί αλλά αστόχησα. Τουλάχιστον ήταν ένα ωραίο par. Είμαι πανευτυχής με τα δέκα birdies. Το παιχνίδι μου δείχνει ότι κινούμαι στην σωστή κατεύθυνση, το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι σε καλή θέση πνευματικά. Δεν περίμενα ένα τέτοιο γύρο αλλά αισθάνομαι ότι παίζω καλά».

Ο Γκεριέ είχε τέσσερα διαδοχικά birdies από την 14η τρύπα και έκλεισε το γύρο δεύτερος στα 9-under, με τον Άγγλο Λόρι Κάντερ να είναι ακόμη δύο χτυπήματα πίσω στην τρίτη θέση. Το φαβορί για το τουρνουά, ο Τόμι Φλίτγουντ, είχε επίδοση 3-under 68 και μοιράζεται την 21η θέση.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics