Breaking News
05 Οκτωβρίου 2020

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με κορύφωση του κύματος ζέστης και θερμοκρασίες που θα φτάσουν πιθανώς και τους 35 με 36 βαθμούς κυρίως στην ανατολική και τη νότια χώρα.

Παράλληλα, οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, η ανεβασμένη υγρασία και οι τοπικές συννεφιές θα συνεχιστούν. Πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε την Τρίτη στα δυτικά και την Τετάρτη στην υπόλοιπη χώρα συνοδεία τοπικών βροχών στα βόρεια με βαθμιαία απομάκρυνση της σκόνης.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή με περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιή συννεφιά, πιο πυκνή κατά διαστήματα.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή σκόνη. Ο υδράργυρος από 15 έως 36 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αραιές νεφώσεις με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 35 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιή συννεφιά. Άνεμοι βορειοδυτικοί στα νότια, νοτιάδες στα υπόλοιπα έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Ο υδράργυρος από 17 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιή συννεφιά πιο πυκνή κατά διαστήματα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και αρκετή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι νότιοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics