Breaking News
19 Οκτωβρίου 2020

Με αμιγώς φθινοπωρινό καιρό κυρίως στην ανατολική και τη νότια χώρα θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές και καταιγίδες συνοδεία ισχυρών βοριάδων. Πιο αξιόλογα θα είναι τα φαινόμενα στην Κρήτη. Πάντως, στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση την ψύχρα, ο καιρός θα είναι πολύ καλός. Άνοδο της θερμοκρασίας παντού περιμένουμε από την Πέμπτη.

 

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές ασθενείς βροχές στην Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 12 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια . Ο υδράργυρος από 9 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά με πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές, πιθανώς ισχυρές στην ανατολική Θεσσαλία . Ο υδράργυρος από 9 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανές ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics