Breaking News
23 Οκτωβρίου 2020

Πολύ καλή ημέρα καιρικά θα είναι η Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας, λίγες παροδικές βροχές μόνο στη δυτική Κρήτη, ηλιοφάνεια γενικά και ελαφρύ βοριαδάκι.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σάββατο. Παροδικό πέρασμα βροχών στα δυτικά και τα βόρεια περιμένουμε την Κυριακή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας εκεί.

 

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 6 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 10 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 6 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα νοτιοανατολικά. Ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές το πρωί στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics