Breaking News
14 Νοεμβρίου 2020

Κατέλαβε την 4η θέση στο ατομικό σπριντ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ


Δημήτρης Ντζάνης  

Ο Σωτήρης Μπρέτας έδωσε τα πάντα για ένα δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας στο Πλόβντιβ, καταλαμβάνοντας στο τέλος της βραδιάς στην 4η θέση στο σπριντ ανδρών.

Ο πρωταθλητής του ΠΟ Βόλου πριν από δύο ημέρες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σπριντ, με τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Κωνσταντίνο Λιβανό, όμως δεν μπόρεσε να επαναλάβει σήμερα το ίδιο και στο ατομικό σπριντ.

Στον ημιτελικό το εμπόδιο ήταν κι αποδείχθηκε υψηλό για τον πρωταθλητή μας, με τον Ρώσο, Ντένις Ντμιτρίεφ –τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα- να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο τον Λιθουανό, Βασίλιους Λέντελ εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος της βραδιάς, αφού προηγήθηκε ο αγώνας για το χρυσό μετάλλιο και η ολοκλήρωση του όμνιουμ ανδρών.

Οι Μπρέτας και Λέντελ έχοντας από μία νίκη, έλυσαν τις διαφορές τους σε 3η μονομαχία, εκεί ο Λιθουανός ήταν ταχύτερος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα, η 4η θέση είναι μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Σωτήρη Μπρέτα.

Ο Μαξιμίλιαν Λέβι, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Γερμανίας στο πρωτάθλημα, στον τελικό νίκησε τον Ντμιτρίεφ και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Η συνολική κατάταξη του αγωνίσματος, με τον Κωνσταντίνο Λιβανό να κατατάσσεται στην 9η θέση.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics