Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2020

Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες ισχυρές περιμένουμε την Τετάρτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με τα πιο έντονα φαινόμενα κυρίως σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Θεσσαλία.

Οι θυελλώδεις νοτιάδες θα κρατήσουν ανεβασμένη τη θερμοκρασία και θα περιορίσουν τα χιόνια στα ορεινά. Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, ενώ πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το πρωί της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις στα πιο ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με βροχές και το θερμόμετρο από 11 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, καταιγίδες ισχυρές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες βροχές, πιθανώς και καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως βορειοδυτικά. Ο υδράργυρος από 7 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, μικρή πιθανότητα βροχής και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως στη δυτική Θεσσαλία. Ο υδράργυρος από 7 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής. Άνεμοι νότιοι σταδιακά έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics