Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζουν να αναπτύσσονται οι «πράσινοι» στον χώρο του αθλητισμού ΑμεΑ


Στη δημιουργία τμήματος μπάντμιντον ΑμεΑ, με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος στη χώρα, προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί, με τους «πράσινους» να προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο ομαδικό και ομαδικό του ερχόμενου πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συνεχίζει την εξάπλωση του στον αθλητισμό ΑμεΑ και εισέρχεται δυναμικά στο πάρα-μπάντμιντον.

Όπως είχε ανακοινωθεί ο Παναγιώτης Χριστόφορος εκτός από αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν την πανδημία και στο παρά-μπάντμιντον στο Ηράκλειο Κρήτης όπου διαμένει μόνιμα.

Χρέη προπονητή εκτελεί ο αδερφός του Κώστας Χριστόφορος (αμφότεροι είναι γιοι του παλαίμαχου πρωταθλητή πάλης του Συλλόγου Δημήτρη) και προετοιμάζεται για να αγωνιστεί στο ατομικό , όποτε επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες για διεξαγωγή πανελληνίου πρωταθλήματος.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός θα έχει συμμετοχή και στο ομαδικό αφού έχει συμφωνήσει ήδη με έναν ακόμα αθλητή που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics